Antonija Topić je zaštitno lice nove kampanje eNYy rooma za proljeće /ljeto 2016. Nazivaju je i hrvatskom Julijom Roberts jer neobično podsjeća na ovu glumicu koja se proslavila filmovima ‘Mistična pizza’, ‘Zgodna žena’ i ‘Osmijeh Mona Lise’.


Damska elegancija i tamna mističnost glavne su odrednice nove kolekcije modnog brenda eNVy room za proljeće /ljeto 2016. U prvom planu su zvonoliki rukavi, čipka, šljokice i prozirni materijali s cvjetnim uzorkom te ženstvenim mašnicama.


'Kampanja predstavlja kolekciju koju najbolje opisuje sintagma 'Dark romance'. Osim crne boje koja daje dozu mističnosti, duh sedamdesetih se jako osjeti u ovoj kolekciji koja je izrazito senzualna i provokativna, ali istovremeno i nježna', izjavili su dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović.

Sliči li Antonija Topić holivudskoj glumici Juliji Roberts?

glasova:


Zaštitno lice ove kampanje je hrvatska manekenka Antonija Topić, koju zbog sličnosti sa slavnom holivudskom glumicom mnogi nazivaju hrvatskom Julijom Roberts. S glavnom zvijezdom ‘Zgodne žene’ dijeli sličan osmijeh, tople oči i raskošnu kosu.

 

Dugonoga brineta ima uspješnu karijeru u inozemstvu, a posljednjih nekoliko godina živi na relaciji Zagreb-Milano-Hamburg-Kopenhagen

Ima potpisan ugovor sa skandinavskom agencijom Le Menagement, a snimila je kampanje za brend C&A i Esprit, te radila na editorijalima za poznate modne magazine poput Ellea, Grazije i Cosmopolitana.

Lijepa Antonija aktivna je i na Instagramu, a njezin profil otkriva kako je riječ o netipičnoj manekenki koja uživa u ‘zabranjenim’ zalogajima. Uz to obožava putovati te fotografirati svojeg psića.

Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite koliko Antonija Ropić sliči poznatoj holivudskoj glumici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju