Među brojnim damama koje su ovih dana zablistale na zagrebačkoj špici našla i ljepotica koja je zahvaljujući stajlingu svoje frizure nevjerojatno nalikovala na Victoriju Beckham. Osim sličnosti sa slavnom Britankom, lijepa brineta istaknula se i zbog svojih savršenih nogu koje je pokazala u kratkoj haljinici

Neodoljiva kombinacija preplanule puti i kratke bijele haljinice katapultirala je ovu zgodnu damu među apsolutne kraljice špice.

Naš fotograf ulovio je dugonogu brinetu tijekom šetnje u centru Zagreba, a iskusni poznavatelji showbiz scene sigurno su odmah uočili kako nevjerojatno nalikuje Victoriji Beckham u kratkokosoj fazi.

Ona je tijekom karijere često rezala svoje duge uvojke, a frizure je tada stilizirala uz pomoć rajfa za kosu. Upravo je to napravila i njezina 'domaća' dvojnica pa je bilo teško zanemariti ovu sličnost.

Međutim, zgodna brineta nadmoćno pobjeđuje slavnu Britanku u važnoj kategoriji. Dok Victoria svoje noge uvijek vizualno produljuje vrtoglavo visokim štiklama i platformama, našu vretenastu ljepoticu majka priroda obdarila je nogama koje i u ravnim sandalama 'idu do plafona'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju