Za Barrel Bay sunčane naočale sigurne smo da će postati veliki ljetni hit. Osim što su unikatne i u cijelosti hrvatski proizvod, dolaze u neodoljivoj paleti duginih boja. Jedan model osigurale smo i za naše čitateljice, a u nastavku pročitajte kako ih možete osvojiti

Prva i do sada jedina kolekcija sunčanih naočala Barrel Bay, ručno je izrađena u proizvedena u Hrvatskoj, a njezin autor, Dario Filipović ponudio ih je u veselim, duginim bojama kako bi se razlikovale od uobičajenih crnih i smeđih modela.

Pod nazivom Ljeto 2017. kolekcija predstavlja modele Author, Professor, Lenon’s Bridge, Lenon i Aviator, a u ponudi su i sunčane naočale za djecu.

Najjači adut ovog brenda sunčanih naočala definitivno je završna ručna obrada zbog koje je svaki model praktički unikat.

Barrel Bay ponudio je dizajnerski kvalitetan proizvod po pristupačnim cijenama, a jedan model sunčanih naočala daruje i čitateljicama portala Zadovoljna.hr.

Kako biste i vi ovoga ljeta nosile unikatne sunčane naočale Barrel Bay najprije trebate posjetiti web stranicu brenda.

Zatim odaberite model sunčanih naočala koji vam se sviđa, a u komentarima ispod našeg Facebook posta ostavite naziv modela kojeg ste odabrale i uz koju omiljenu ljetnu kombinaciju biste ih nosile.

Natječaj traje do sutra, 14. srpnja. u podne, a ovdje pročitajte i pravila natječaja.

A sretna dobitnica je Stela Krešo Radić. Čestitamo!

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju