Kada je u pitanju ljetna obuća, jeste li tim sandale ili tim natikače? Mlada dama koju su fotografi primijetili tijekom šetnje Splitom pripada u potonji tim. Njezina street style kombinacija primjer je tradicionalnog ležernog ljetnog izdanja kakva tijekom toplih mjeseci viđamo na svakom koraku.

Podrezane kratke hlačice u bijeloj boji ova plavokosa ljepotica kombinirala je s prugastom košuljom koju je svezala u čvor.

Na nogama je imala natikače njemačkog brenda Birkenstock. Za sebe je odabrala jedan od njihovih klasičnih modela, kultne natikače iz linije Madrid s jednim remenom. Ovo su najstarije natikače iz njihove ponude i lansirane su prije točno 59 godina.

Street style izdanje iz Splita Street style izdanje iz Splita (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

Model pod nazivom Eva ima lagani potplat s anti-shock efektom koji olakšava korak. Tabanica natikača ima anatomski dizajn te pruža dovoljno prostora za prste i petu.

Model Eva iz linije Madrid Model Eva iz linije Madrid (Foto: Birkenstock)

Posebnost ovog modela je u tome što je vodootporan pa tako u njemu možete otići na plažu ili bazen bez straha da ćete vodom uništiti svoje natikače.

S druge strane, dovoljno su neutralne i svestrane da ih možete uvrstiti i u odjevne kombinacije za ljetni izlazak.

Mlada dama iz Splita u vodootpornim natikačama Mlada dama iz Splita u vodootpornim natikačama (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju