Pjevačica Ida Prester prije tjedan dana rodila je drugog sina Rija. Dok uživa sa svojom srećicom, Ida iskreno govori i o drugoj, nimalo ugodnoj strani razdoblja nakon poroda o čemu je napisala post na Facebooku u kojem se obratila muškarcima

Žensko tijelo nakon poroda doživljava razne promjene koje mami mogu donijeti i velike poteškoće pri obavljanju najobičnijih svakodnevnih radnji, poput sjedenja. Potpuno iskreno o tome kako žensko tijelo izgleda poslije poroda progovorila je pjevačica Ida Prester, koja je prije sedam dana rodila svog drugog sina Rija, a post je posvetila muškarcima.

Žensko tijelo nakon poroda doživljava razne promjene koje mami mogu donijeti i velike poteškoće pri obavljanju najobičnijih svakodnevnih radnji, poput sjedenja

Za sve naše dečke.
Žena nakon poroda.
Tijelo ratni front. Ostaci tektonskog potresa.
Krvarenje još mjesec dana, mljeveno meso.
Šav dole zateže, sjediš postrance.
Dojenje.
Grudi natekle, bradavice izgrižene. Učimo pravilno sisati. Opet i opet, iz sto poza.
Mlijeko. Premalo? Jel se najeo, jel ima išta unutra, kako znam? Ili previše? Višak koji se ne popije - put prema mastitisu, upalni pakao, operacije, bol.
Premorenost, paranoje.
Sisanje na svakih sat, dva, tri. Po danu i noći. Po pola sata, utrnule ruke, leđa.
Danas nam ne ide. Plakanje, hormoni.
Mjehur otkazao. Piškiš kad se nakašlješ, kao baka.
Mogući bonus - hemoroidi, strije, ozbiljan višak kila, depra.
Zaključak - volite puno svoje cure. I nemojte da vas čujem jednom da ne možete s djecom igrati nogomet jer vas bole leđa.
Pusa od mama



Idin post u manje od 12 sati od objave skupio je preko 1400 lajkova te mnoštvo komentara. Pročitajte i 10 najvećih mitova o dojenju u koje majke i dalje vjeruju.

Hormoni u kaosu, emocionalni uragan. Mi koje smo na carski - ne možeš se ni otuširati tjednima, šavovi, upale. Strije duboke centimetar, koje se još onako fino upale. Opći kaos, komentirala je Zvonka.

A nakon godinu dvije hrabro kažemo - ajmo još jedno, optimistično je dodala Gordana.

Isplati se... Sve brzo prođe i sve ubrzo zaboraviš. Život je neprocjenjiv, napisala je Matilda.
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju