Kod glaziranih noktiju poanta je u glatkom, sjajnom sloju na noktima koji podsjeća na glatku glazuru koja se nalazi na vrhu američkih krafni, odnosno donuta. Za lakiranje se koriste mliječne, svijetle nijanse laka za nokte i sjajni završni sloj.

Prema riječima stručnjaka, ova manikura svoju popularnost, koja se razbuktala lani te još uvijek traje, može zahvaliti činjenici da je istovremeno neutralna, minimalistička i stvarno jako šik. Nude manikura pojačana bisernim pigmentom koja naglašava sjaj noktiju izvrsno izgleda i u najnježnijim ružičastim nijansama, koje su naročito popularne ovoga ljeta.

Glazirani nokti ove zime bili su dobili i dostojnog nasljednika – manikuru s efektom sjajila za usne. Ta manikura vrlo je slična glaziranim noktima, no više ističe prirodne nokte jer je prozirnija.

Manikura s efektom sjajila za usne jednako je privlačna kao i glazirana manikura te istovremeno neutralna i glamurozna, no za razliku od glaziranih noktiju, ovdje nema kromiranog svjetlucavog završnog sloja, pa je dojam malo više minimalistički. Trend oponaša plišani, sjajni finiš sjajila nanesenog na usne.

S obzirom na to da su kod manikure s efektom sjajila za usne prirodni nokti vidljiviji, oni bi trebali biti u dobrom stanju. Trebaju biti ispolirani, potpuno čisti i besprijekorno isturpijani.

Manikura s efektom sjajila za usne Manikura s efektom sjajila za usne: Sočna i elegantna nasljednica glaziranih noktiju

No, čak i ako su vam nokti malo oštećeni, možete stvoriti taj efekt tako da stavite nekoliko dodatnih slojeva toniranog prozirnog nadlaka kako biste dobili poluprozirnu ružičastu boju. Možete dodati i prozirni sjajni lak sa šljokicama ili malo bisernog sjaja ako želite, a zatim namažite dva sloja ultrasjajnog gel nadlaka.

15 manikura koje su naše čitateljice proglasile najelegantnijima Nude manikure uvijek izgledaju elegantno Nude manikure uvijek izgledaju elegantno Nude manikure uvijek izgledaju elegantno +11 Nude manikure uvijek izgledaju elegantno  

Ako vam glazirani i nokti s efektom sjajila za usne nisu dosadili, pogledajte još ideja za manikuru savršenu za duge i kratke nokte, svako godišnje doba i svaku priliku.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju