Nakon godišnjeg odmora koji je provela na otoku Lastovu Irena Pecotić vratila se u Split i odmah nas oduševila fotografijama u novoj modnoj kombinaciji koje je objavila na Instagramu. Šarmantna Splićanka i velika zaljubljenica u modu boravila je u jednom splitskom restoranu, a za fotografije je pozirala u prekrasnom dvorištu restorana.

Galerija Irena Pecotić u kratkoj srebrnoj haljini i svjetlucavim štiklama Irena Pecotić u kratkoj srebrnoj haljini i svjetlucavim štiklama Irena Pecotić u kratkoj srebrnoj haljini i svjetlucavim štiklama +2 Modni stil Irene Pecotić

Dvorište splitskog restorana puno zelenila bilo je savršena kulisa za fotografije na kojima je Irena Pecotić pokazala novo sjajno modno izdanje. I doslovno je zablistala odjevena u svjetlucavu srebrnu haljinu mini kroja. Blještava haljinica na preklop ima dugačke široke rukave i efektne rese na rubu, dok je struk naglašen crnim pojasom.

Za još malo svjetlucavosti Irena je dodala crne štikle ukrašene kamenčićima i tankim remenčićima, a te glamurozne "ljepotice" već je nosila u lipnju na Splitskom festivalu.

It’s Time To Sparkle & Shine, napisala je Irena Pecotić uz fotografije koje je objavila na Instagramu, a brzo su se zaredale i pohvale za njezin outfit i izgled. Neke je podsjetila na legendarne Lokice koje su sedamdesetih i osamdesetih godina bile plesna pratnja Zdravku Čoliću.

Lokica! Podsjeća me na smeđu curu iz skupine Lokice s Čolićem što su nastupale!

Sjajiš i bez sjajne haljine!

Lipoto... Al te cipelice su mi tiha patnja.

Zorni dokaz da je šarm uređena kategorija.

Modni stil Irene Pecotić Modni stil Irene Pecotić (Foto: Instagram@irenapecotic)

Irena Pecotić: Zarine hit-sandale iz kakvih se neke žene ljeti ne izuvaju Irena Pecotić Irena Pecotić nosi sandale sa zakovicama iz trgovine Zara Zara, snižena cijena 29,99 eura (cijena prije sniženja 55,95 eura) +5 Reserved, snižena cijena 15,99 eura (cijena prije sniženja 29,99 eura)

Irena Pecotić: Kultna torba stvorena za dame koju je obožavala i princeza Diana Irena Pecotić Diana je obožavala svoju Lady Dior torbu Irena Pecotić nosi mini torbu modne kuće Dior, kultni model Lady Dior +4 Irena Pecotić nosi mini torbu modne kuće Dior, kultni model Lady Dior

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju