Iris Livaja podržala je supruga Marka Livaju na utakmici 36. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Šibenika održanoj na stadionu Poljud u Splitu. Kapetan Hajduka na tribinama je imao i najslađu podršku jer je na utakmicu s mamom došao i njihov dvogodišnji sinčić Lorenzo.

Galerija Iris Livaja u poderanim trapericama i tenisicama modne kuće Celine - 6 Iris Livaja u poderanim trapericama i tenisicama modne kuće Celine - 4 Iris Livaja u poderanim trapericama i tenisicama modne kuće Celine - 2 +2 Iris Livaja nosi tenisice francuske modne kuće Celine

Preslatki Lorenzo Livaja bio je malo nestašan pa ga je mama Iris morala malo smirivati, a dječačić je bio odjeven u Hajdukov dres. Iris Livaja za utakmicu supruga Marka Livaje odjenula je pak ležernu odjevnu kombinaciju sačinjenu od traperica svjetloplave boje s visokim strukom i širim nogavicama koje imaju poderane dijelove na koljenima.

Traperice trendi istrošenog izgleda spojila je s tenisicama francuske modne kuće Celine u kombinaciji bijele, crvene i metalik plave boje.

Lijepa trenerica fitnesa i bivša manekenka gore je nosila bijelu majicu kratkih rukava s Hajdukovim grbom.

Iris Livaja iskombinirala je komade koje žene obožavaju nositi, a sve je začinila torbicom Iris Livaja Iris Livaja izdanje je začinila efektnom torbicom Modna revija ljetne kolekcije brenda Anovi - 3 +3 Modna revija ljetne kolekcije brenda Anovi

Kakva dama, kakav stil: Ovako se dolazi na zagrebačku špicu kada želite biti zamijećeni Ulična moda iz centra Zagreba - 6 Ulična moda iz centra Zagreba - 3 Ulična moda iz centra Zagreba - 1 +5 Ulična moda iz centra Zagreba - 7

Stajling za utakmicu Iris Livaja upotpunila je tamnom torbom s lancem koju je nosila preko ramena i sunčanim naočalama četvrtastog oblika s prozirnim staklima.

Iris Livaja u poderanim trapericama i tenisicama modne kuće Celine - 4 Iris Livaja u poderanim trapericama i tenisicama modne kuće Celine (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju