Sia Cooper za mjesec dana trebala bi roditi svoje drugo dijete, a na njezinom trudničkom trbuščiću i dalje se naziru trbušnjaci – rezultat predane brige o zdravlju i redovitog vježbanja

Sia Cooper zamijenila je karijeru medicinske sestre onom fitness intruktorice. Majka 3-godišnjeg sinčića uskoro će roditi svoje drugo dijete, a zdrave prehrane i vježbanja ne odriče se ni u trudnoći.

Putem Instagram profila svakodnevno inspirira više od 100 tisuća fanova, većinom žena, koje zahvaljujući njezinim uputama i videima paze na svoje zdravlje i vraćaju tijelo u formu.

Morate naći vremena i ne osjećati se krivo zato što radite nešto za sebe. Jedna od isprika koje redovito čujem kod žena je da nemaju vremena.

Uz redovitu tjelovježbu važna joj je i zdrava prehrana.

Želim druge mame inspirirati da postanu kreativne i pronađu način da ubace vježbanje u svoju rutinu, u intervjuu za Us Weekly ispričala je Sia koja vježba pet puta tjedno po sat vremena, najčešće kada njezin sin Greyson spava.

Često pokazuje jednostavne vježbe koje mame mogu izvoditi dok sređuju svakodnevne obaveze. Tako je nedavno demonstrirala kako se može vježbati dok kupate svoje mališane.

Trudna sam 8 mjeseci i često me pitaju kako pronalazim inspiraciju da se svako jutro probudim i vježbam. Iskreno, borim se s time svaki dan. Sve započinje tako što se iskobeljam iz kreveta i bole me leđa. Pokušavam skupiti energiji i ne navaliti na kantu sladoleda.

Teško je. Međutim, svako jutro kada se ustanem kažem sebi da moram vježbati zbog zdravlja svog nerođenog djeteta, kako bih dala primjer svom sinu, kako bih bila ponosna na sebe. Zdrava i sretna obitelj započinje sa zdravom i sretnom mamom, kazala je.

Uz redovitu tjelovježbu važna joj je i zdrava prehrana, ali priznaje da nikada ne broji kalorije nego umjesto toga sluša svoje tijelo i jede kada osjeti potrebu. Za doručak voli napraviti zobenu kašu s bananama ili kajganu sa slaninom, a za ručak najviše voli jesti pileći file s povrćem ili pak losos.

Sia Cooper putem Instagrama svakodnevno inspirira više od 100 tisuća fanova.

Na anonimne ljude koji je svakodnevno kritiziraju zbog vježbanja više se ne obazire. Prije me to znalo pogoditi, ali s vremenom mi je narasla kičma i shvatila sam da mogu slušati negativnosti ljudi koji ne znaju ništa o mojoj trudnoći i mom tijelu ili ih jednostavno mogu ignorirati i nastaviti raditi ono što mi odgovara, zaključila je fit mama.

Nije samo Sia podigla prašinu svojim trbušnjacima, isto je napravila i fitness model Sarah Stage kada se pohvaila isklesanim trbuhom u visokom stupnju trudnoće.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju