Sinonim za ženstvenu i pročišćenu modnu estetiku, dizajner Ivan Alduk predstavlja novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2015/16. U kolekciji od 40 modela za naglasak je, osim na već tradicionalno atraktivne haljine, stavljen i na dnevni dio kolekcije

Hrvatski modni dizajner Ivan Alduk predstavio je kolekciju za jesen/zimu punu noviteta. Ručno vezene košulje, prsluci, kaputi, suknje i dnevne haljine novost su koja iznenađuje i veseli, a protkana je tipičnim Alduk rukopisom.

Ručna dorada, voluminozni rukavi, visoke kragne te detalji od čipke ili vez daju posebnost svakom odjevnom komadu

Simetrični krojevi koji laskaju tijelu, udobne tkanine, zanimljiva igra tamnijim koloritom te pomalo viktorijanska inspiracija oznaka su nove kolekcije 'Matchmaker' koja donosi svježi vizualni nastavak i razvoj brenda već sedmu godinu za redom. Kratke, koktel te duge, večernje haljine učinile su modele s Alduk etiketom i te kako traženima, a u ovoj sezoni dolaze u nezaobilaznoj crnoj, bordo, crvenoj, petrolej, plavoj i sivoj boji.

Naglasak na finim krojevima koji laskaju ženskoj silueti je akcentiran tkaninama kao što su čipka, viskoza, vuna, til i neopren. Ručna dorada, voluminozni rukavi, visoke kragne te detalji od čipke ili vez daju posebnost svakom odjevnom komadu koji ima za cilj ženu učiniti dodatno ženstvenijom i privlačnijom.

'Nova kolekcija je kreativni nastavak na moj radi koji iz sezone u sezonu doživljava osvježenje i razvoj, a čemu se uz mene iznimno vesele i moje klijentice jer zajedno rastemo i sazrijevamo što je doista pravi spoj ili 'Matchmaker' kako je naziv kolekcije', kaže Ivan Alduk.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju