Ivana Vrdoljak Vanna velika je ljubiteljica kraćih modela haljina, naročito u toplije doba godine, kada se one i najviše nose. Mnoge dame izvadile su iz svojih ormara kratke haljine, a naša glazbena diva na novoj fotografiji objavljenoj na Instagramu pokazala je da sjajno nosi i malu crnu haljinu.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna nosi štikle Rockstud modne kuće Valentino Sofia Vergara u kultnim štiklama Rockstud modne kuće Valentino +4 Alessandra Ambrosio u kultnim štiklama Rockstud modne kuće Valentino

U dizajnu male crne haljine koju nosi Ivana Vrdoljak Vanna ističu se volani umjesto rukava, dok se donji dio širi u slovo A, a također je ukrašen volanima i naborima. Mini haljina ima pojas oko struka koji dodatno naglašava struk.

Mladenački outfit pjevačica je upotpunila štiklama koje imaju kultni status i koje nose i svjetske zvijezde, pa i pripadnice kraljevskih obitelji, a riječ je o prepoznatljivom modelu Rockstud talijanske modne kuće Valentino. Vanna je izabrala model u smeđoj boji ukrašen metalnim zakovicama, po kojima je taj slavni model i dobio ime. Zahvaljujući tom detalju, štikle odišu rokerskim stilom, a atraktivnima ih čine i tanki remenčići koji osim oko gležnja idu i preko rista.

I Jennifer Lopez, Sofia Vergara, Alessandra Ambrosio i danska princeza Mary imaju svoj par kultnih Valentinovih rockstudica, koje se mogu nositi uz traperice i uz večernje haljine, a upravo je njihova svestranost jedan od razloga zašto su toliko popularne. Također, dolaze u nekoliko boja, a Ivana Vrdoljak Vanna za svoj stajling odabrala je smeđe.

Vanna Vanna: Cipele koje bi žene diljem svijeta rado vidjele u svom ormaru

Ivana Vrdoljak Vanna u bermudama i blejzeru brenda Marc Cain - 3 Ivana Vrdoljak Vanna: Dokaz da kratke hlače i fini sako mogu biti najbolji spoj

Party mode, napisala je glazbena diva uz fotografiju, a mi ćemo se složiti da je njezin outfit kao stvoren za dobru ljetnu zabavu.

Jennifer Lopez u kultnim štiklama Rockstud modne kuće Valentino Jennifer Lopez u kultnim štiklama Rockstud modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

Danska princeza Mary u kultnim štiklama Rockstud modne kuće Valentino Danska princeza Mary u kultnim štiklama Rockstud modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju