Dobre traperice nikad ne izlaze iz mode – one se mogu kombinirati za dnevne i večernje prilike. Ovoga proljeća nose se pak predimenzionirani modeli.

Galerija Izabel Kovačić Izakova, Sage traperice, 294 eura Izakova, Sage traperice +0 Izakova, Sage traperice

I Izabel Kovačić ljubiteljica je predimenzioniranog jeans trenda. Štoviše, hrvatska poduzetnica i dizajnerica najbolja je reklama za vlastiti brend Izakova i kolekciju Memoriae, koju je predstavila u ožujku ove godine, a koja je sastavljena od komada napravljenih od kvalitetnog trapera.

Na svojem Instagramu nedavno je objavila street style izdanje u kojem dominiraju upravo komad iz spomenute kolekcije. Točnije, nosi Sage traperice visokog struka i predimenzioniranih nogavica u svijetloplavoj boji koje su napravljene od stopostotnog organskog pamuka.

Predimenzionirane traperice apsolutni su hit ovog proljeća. Modni stručnjaci slažu se da je to najudobniji način za nošenje jeansa. S obzirom na to da takve hlače vizualno proširuju, najbolje ih je nositi s dobro krojenom bluzom ili pripijenim topom.

Izabel Kovačić traperice Sage sparila je s bijelom bluzom peplum kroja i crnim gležnjačama, a izdanje zaokružila traper-šeširom Regina. Zahvaljujući novom Beyonceinu albumu riječ je o modnom dodatku koji je trenutačno itekako popularan u svijetu.

Izakova, Sage traperice, 294 eura Izakova, Sage traperice, 294 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Izabel Kovačić u suknji savršenoj za one koji vole naglasiti siluetu Dugi baloner brenda Izakova Suknja Luna brenda Izakova Dugi baloner brenda Izakova +1 Suknja Luna brenda Izakova

Izabel Kovačić u jednostavnoj kombinaciji koja se ističe u masi Izabel Kovačić Tori Mum Jeans. 268 eura Silas Bomber Jacket, 447 eura +1 Tori Mum Jeans

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju