Za londonski koncert Barbre Streisand tražila se ulaznica više. Legendarna 77-godišnja američka diva nastupala je u sklopu festivala „British Summer Time“, koji se od 2013. godine održava u londonskom Hyde Parku.

Galerija Victoria Beckham Victoria u uskim kožnatim hlačama David i Victoria Beckham uoči koncerta Barbre Streisand u Hyde Parku +1 Victoria nosi štikle s vlastitim potpisom

Barbra rijetko održava koncerte pa ni mnoge svjetske zvijezde nisu željele propustiti priliku da uživo slušaju tu slavnu pjevačicu, koja im je priredila pravi show za pamćenje.

Pritom se našalila i na račun glasina da je imala aferu s princem Charlesom. Da sam dobro odigrala sa svojim kartama, mogla sam biti prva židovska princeza, kazala je Barbra u trenutku kada su se na velikom ekranu izmjenjivale zajedničke fotografije nje i Charlesa.

Victoria na koncertu Barbre Streisand Victoria na koncertu Barbre Streisand (Foto: Profimedia)

Pritom je nasmijala čak i Victoriju Beckham, koja je na koncert došla u društvu supruga Davida i prijatelja.
Britansku dizajnericu i bivšu pjevačicu grupe Spice Girls u takvim prigodama inače uglavnom viđamo u elegantnijim kombinacijama, ali ovaj put odlučila se za nešto ležernije izdanje.

Victoria je za koncert odjenula kožnate hlače u kombinaciji s crnom vestom i štiklama neonski zelene boje.

Nosite li kožnate hlače tijekom ljeta?

glasova:

Hlače uskog kroja napravljene od kože nisu uobičajene tijekom ljetnih mjeseci jer zbog visokih temperatura i vrućina baš i nisu najudobnije za nošenje. Zato ih najčešće izbjegavamo i biramo modele od prozračnijih materijala.

Međutim, ovaj put pokazale su se idealnima za prohladnu noć u Londonu, koji je, baš kao i Zagreb, nakon toplinskog vala napokon dočekao osvježenje.

Victoria u uskim kožnatim hlačama Victoria u uskim kožnatim hlačama (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I:

Već od 83 kune: 12 hlača kojih se žene ne odriču ni po najvećim vrućinama Bershka, 189,90 kn Pull & Bear, 179,90 kn Next, 30 funti (250 kn) +9 Zara, 149,90

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju