Dnevnik.hr vas uživo vodi u Crikvenicu na izbor Miss Hrvatske 2015. godine. U direktnom prijenosu koji počinje u 21 sat doznajte koja će od 17 djevojaka ponijeti titulu najljepše Hrvatice

Izbor za Miss Hrvatske, koji se ove godine održava u Crikvenici, razlikuje se od ostalih domaćih izbora ljepote jer je, osim na izgledu, naglasak i na obrazovanju i humanitarnom radu.

Budući da ove godine na pozornici neće hodati u kupaćim kostimima, kandidatkinje su svoje najjače oružje pokazale na crikveničkim plažama i ostavile bez daha. Zato nas u večerašnjem finalu čekaju izlasci u glamuroznim haljinama, uvijek zanimljivi odgovori na pitanja i brojni glazbeni gosti koji će zabavljati publiku.

Kandidatkinje izbora za Miss kroz cijeli tjedan uvježbavale su zahtjevnu koreografiju kako bi u velikom finalu zablistale u punom sjaju.

Koja će se djevojka okititi lentom najljepše Hrvatice pratite uživo na portalu Dnevnik.hr večeras od 21 sat.


Pobjednicu koja će Hrvatsku predstavljati na izboru za Miss svijeta očekuju bogate nagrade, od raskošnih haljina Festamo, cipela Högl i torbica Concrete do kozmetičkih paketa Ardeco i Ziaja te cjelogodišnje njege kose u Studiju Marcela i još mnogo toga. Od posebnog značaja su darovi koji će je obogatiti znanjem.

Visoka poslovna škola Zagreb misici daruje školarinu u vrijednosti od 22.000 kuna, a učilište Profokus školarinu u vrijednosti od 18.000 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju