Od izrugivanja i neprimjerenih komentara nisu izuzete niti najljepše žene svijeta. Potvrđuje to i Kendall Jenner, čije su posljednje fotografije izazvale dosta negativnih reakcija

Galerija Kendall Jenner - 8 Kendall Jenner - 7 Kendall Jenner - 5 +6 Kendall Jenner - 4
Kendall Jenner
na svojem je Instagramu podijelila dvije crno-bijele umjetničke fotografije svojeg tijela, koje je snimila proslavljena fotografkinja Sasha Samsonova. Fotografije su u jednom danu prikupile više od 8 milijuna lajkova.

Istovremeno, fotografije su dobile i brojne negativne komentare. Kada nisu mogli pronaći niti jednu manu, internetski hejteri osvrnuli su se na nožne prste američke ljepotice.

Kunem se, nešto ne valja s prstima ove žene, komentirao je jedan korisnik na Instagramu, dok je drugi ustvrdio da Kendell ima mnogo novaca, ali si očigledno ne može 'srediti' stopala.

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Ne treba zaboraviti da su komentari usmjereni na djevojku koja je krajem 2017. ponijela titulu najplaćenijeg modela na svijetu sa zarađenih 22 milijuna američkih dolara. Kendall je tako svrgnula s trona Gisele Bündchen, koja je tu titulu nosila 15 uzastopnih godina.

Također, riječ je o 22-godišnjakinji koja je u svojoj karijeri nosila revije Chanela, Givenchyja, Balmaina i drugih proslavljenih modnih kuća te čije je lice krasilo naslovnice najpoznatijih modnih magazina poput Voguea i Harper's Baazara

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Ponosno isticanje akna

Njezin se izgled našao na meti kritika i u siječnju ove godine nakon pojavljivanja na Zlatnim globusima gdje je došla javno podržati pokret #TimesUp koji se zalaže za prekid seksualnog zlostavljanja.

Nekad se nisam usudila gledati u ljude kada sam s njima pričala. Osjećala sam se kao izgnanica. Kad bih govorila, prekrivala sam lice rukama. U srednjoj školi nisam mogla ni pričati s dečkima, toliko me je bilo sram, kaže Kendall Jenner.

Točnije, neugodni komentari bili su usmjereni na akne, koje nije mogla u potpunosti sakriti niti profesionalna šminka.

Ništa me ne veseli tako jako kao loš ten Kendall Jenner, ustanovili su neki zlobnici na Twitteru, dok su drugi javno pohvalili njezino ponosno poziranje s aknama na licu.

Prekrasna si. Nemoj se sramiti nečega što se svima događa. Uzor si brojnim ženama.

Ponosno poziranje na crvenom tepihu Udruženja holivudskih stranih novinara bilo je veliko postignuće i za samu Kendall, koja je u nekoliko navrata priznala da je bitka s prištićima uništila njezino samopouzdanje.

Nekad se nisam usudila gledati u ljude kada sam s njima pričala. Osjećala sam se kao izgnanica. Kad bih govorila, prekrivala sam lice rukama. U srednjoj školi nisam mogla ni pričati s dečkima, toliko me je bilo sram.
Kendall Jenner - 2 Kendall Jenner na ovogodišnjim Zlatnim globusima (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju