Tek što smo zakoračili u jesen, temperature su znatno pale i u prvi plan stavile jakne kao jedan od ključnih komada jesenske garderobe.

 

Galerija CCO PR PR +12 Jakna Esprit, 391.30 kn  Iako su dani još uvijek ugodno topli, hladna jutra i večeri prizivaju slojevito odijevanje uz koje ćete biti spremni za promjenjivo vrijeme koje sezona pred nama donosi.

A nove kolekcije koje su stigle u trgovine odabir uistinu neće učiniti lakim. Naime, od lagane traper jakne do tople bunde, pronaći ćete velik broj modela koji će ponuditi savršeno rješenje za dane koji su pred nama. Iako se i ove sezone vraćaju već dobro poznati krojevi i siluete, nove kolekcije pojedinim su modelima donijele pomak i tako ih učinile još atraktivnijima. Zavirili smo u ponudu trgovina City Centera one i odabrali modele jakni koje će obilježiti sezonu.

PR Jakna Esprit, 391.30 kn

Jakne za ležerne kombinacije

Traper jakne omiljeni su komad brojnih trendseterica, a i ove sezone dolaze u raznim varijantama. No, bez obzira odaberete li dugu, kratku, romantičnu ili oversized jaknu, nećete pogriješiti. Ovaj popularni odjevni komad idealan je za dnevne kombinacije koje će odisati ležernošću, a posjeduje nevjerojatnu moć uz koju će ozbiljnim kombinacijama dati razigranu notu.

Coolerice će s prvim jesenskim danima posegnuti za kožnim jaknama, basic komadom koji baš svakom outfitu daje dozu buntovnosti. Prvi izbor svakako je moderni klasik u verziji crne bikerske jakne koji će savršeno zaokružiti jesenski styling, ali nova sezona donosi razne varijacije. Jedno je sigurno: neka od inačica ovoga modela svoje mjesto mora naći u svakoj garderobi.

PR Jakna Morgan XYZ, 519 kn

Od jutra do mraka

Kabanice su se prošle godine vratile u velikom stilu, a sada ponovno plijene poglede! Ako ste mislili da ste ovaj odjevni komad ostavili daleko u djetinstvu, prevarili ste se. Iako su prošle sezone osvajale raznim duljinama i bojama, ove sezone uglavnom prevladavaju dulji, jednobojni modeli koji će vas odlično zaštititi od kiše.

Ultimativni kralj jesenske garderobe ponovno je baloner, omiljeni basic komad kojemu se u prijelaznim razdobljima iznova vraćamo. No, iako je riječ o klasičnom modelu, sezona daje mu novi twist čime se postiže pravo osvježenje u garderobi. Investicija u baloner uvijek je dobra investicija!

PR Baloner Morgan XYZ, 969 kn

Kaputi kao vječni klasik

Iako temperature možda nisu pretjerano niske, kaput je uvijek dobar izbor jer će dnevnom outfitu ovaj odjevni komad dati profinjen izgled, dok će večernjoj varijanti osigurati dodatnu eleganciju. Trend kariranog uzorka na kaputima ponovno će preplaviti ulice, a u stopu će ga pratiti komadi u boji devine dlake uz koje svaki outfit poprima dozu ženstvenosti.

PR Kaput Imperial, 1399 kn

Dobra jakna tek je jedan od must-have komada koji će obilježiti sezonu pred nama. Bezbroj uzoraka, boja i materijala najavljuju uzbudljivu modnu jesen pred nama, stoga zavirite na City Mix&Match i pronađite inspiraciju za odličan shopping u City Centeru one!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju