Janica Kostelić bila je jedna od gošći na proslavi 70. obljetnice organizacije British Council u Zagrebu kojoj je nazočio i princ Charles. Za ovu svečanu prigodu naša najtrofejnija sportašica izgledala je vrlo elegantno u haljini pencil kroja koja je istaknula njenu vitku liniju

Janica Kostelić na proslavi 70 godina djelovanja organizacije British Council u Hrvatskoj održanoj u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu privlačila je poglede i skupljala komplimente u profinjenom damskom izdanju.

Za svečanost kojoj je nazočio i britanski princ Charles Janica je odjenula tamno plavu haljinu cvjetnog uzorka hrvatskog modnog dizajnera Ivana Alduka čije je kreacije Janica već nosila. Uska haljina pencil kroja duljine do ispod koljena istaknula je Janičinu vitku figuru u kojoj je naša najtrofejnija sportašica izgledala poput prave dame. Haljinu je kombinirala uz ženstvene crne salonke i crni sako.

Svoju plavu kosu Janica je nosila podignutu s jednim debljim spuštenim pramenom koji je frizuri dao dozu romantičnosti.


Janica Kostelić u posljednje vrijeme oduševljava svojim elegantnim izdanjima. Pogledajte Janicu Kostelić u sasvim drugačijem izdanju.

Prisjetite se i Janice Kostelić u crvenoj haljini u kojoj je plijenila pažnju na primanju kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju