Alessandra Rich je talijanska dizajnerica sa stalnim prebivalištem u Londonu koja je u posljednjih nekoliko godina postala popularna među holivudskim glumicama, pjevačicama, manekenkama, ali i članicama kraljevskih obitelji.

Galerija Haljina na točkice Alessandre Rich - 6 Haljina na točkice Alessandre Rich - 5 Haljina na točkice Alessandre Rich - 3 +3 Sarah Jessica Parker sa suprugom

Njezine kreacije karakteriziraju romantični i ženstveni krojevi koji na suptilan način naglašavaju ženske adute. Dizajnerica je najpoznatija po dugim večernjim toaletama, a tek je od 2016. počela dizajnirati suknje i haljine mini krojeva.

U njezinoj kolekciji za proljeće / ljeto 2018. godine, koja je bila nadanuta poznatom fotografijom poljupca na Times Squareu Alfreda Eisenstaedta iz 1945. godine, istaknula se jedna naizgled jednostavna haljina od umjetne svile.

Haljina na točkice Alessandre Rich Haljinu je nosila Abigail Spencer i Ivanka Trump (Foto: Getty Images / internetske stranice proizvođača / AFP)

Tamnoplava strukirana haljina na kopčanje s bijelim točkicama i ovratnikom oduševila je brojne dame jer laska ženskoj figuri bez obzira na veličinu. Veliku popularnost dobila je nakon što ju je odjenula Catherine Middleton za službeni kraljevski portret povodom 70-og rođendana princa Charlesa.

No ovaj model prije nje nosile su brojne druge dame. Po New Yorku u travnju ove godine u njoj je hodala trendseterica Sarah Jessica Parker, svevremenski model Christie Brinkley, ali i mlada glumica Daisy Ridley iz Star Wars serijala.

Tamnoplava haljina na bijele točkice Alessandre Rich mogla se vidjeti čak i na kraljevskom vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja. Nosila ju je, naime, prijateljica vojvotkinje - Abigail Spencer.

Haljina je – dakako – rasprodana, a prodavala se po cijeni od 1225 britanskih funti, odnosno oko 10.000 kuna.

Je li ovo najpopularnija dizajnerska haljina među slavnim damama u 2018. godini?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju