Iako su štikle nezaobilazni dio njezine garderobe, u ormaru Jennifer Lopez skriva se još jedan par obuće kojem popularna Latina nikako ne može odoljeti . Riječ je o 'wedge' tenisicama platformama koje vješto kombinira uz svaki sportski look

Popularne 'tenisice' sa skrivenom povišenom petom svoj su vrhunac doživjele prije dvije godine, a prvi model javnosti je predstavio francuski brend Isabel Marant.

Tenisice-štikle u rekordnom su roku postale omiljena obuća prvo poznatih ljepotica koje ne silaze s vrtoglavih štikli, a onda i ženama diljem svijeta koje su spremno dočekale jeftinije verzije istih.

No da ovaj trend još uvijek nije otišao u zasluženu mirovinu dokazuje i Jennifer Lopez, velika ljubiteljica štikli koja je, zahvaljujući Giuseppe Zanotti tenisicama sa zlatnim detaljima, odlučila napraviti modni kompromis.

Popularna Latina ih tako kombinira uz svaki sportski i casual look, a može se pohvaliti s crnim i bijelim modelom. Iako se 'prodaj'u pod tenisice takozvani wedge model cipela zapravo je lukava i udobnija zamjena za štikle s jednakim učinkom izduživanja figure.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju