Nakon velikog kinohita "Sonja i bik" iz 2012. redateljica Vlatka Vorkapić vraća se na velika kinoplatna s dramom "Sveta obitelj", čija je radnja smještena u slavonsko selo 1960-ih godina. Seoski bogataš Marko ponudi siromašnoj djevojci Janji da se uda za njegova sina Ivu, što Janja vidi kao savršenu priliku da ostvari svoje snove.

Galerija Jelena Perčin na premijeri filma 'Sveta obitelj' redateljice Vlatke Vorkapić - 4 Jelena Perčin na premijeri filma 'Sveta obitelj' redateljice Vlatke Vorkapić - 3 Jelena Perčin na premijeri filma 'Sveta obitelj' redateljice Vlatke Vorkapić - 2 +3 Jelena Perčin nosi sivu torbu brenda Baldinini

Međutim, Janja ne zna da je brak samo zamka kako bi glava obitelji Marko sačuvao savršenu obiteljsku sliku. Film "Sveta obitelj" redateljice Vlatke Vorkapić u kinima počinje igrati 7. prosinca, a sinoćnju svečanu premijeru u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema na Novoj Vesi nije propustila ni glumica Jelena Perčin.

Jelena je izgledala vrlo u lijepo u klasičnoj sivo-crnoj kombinaciji sačinjenoj od crne kožnate mini suknje koju je spojila sa sivim puloverom s dolčevita-kragnom. Pulover je napravljen od vunenog materijala s utkanim sjajnim nitima, što ga čini pravim odabirom za slavljeničko blagdansko razdoblje.

Jelena Perčin na premijeri filma 'Sveta obitelj' redateljice Vlatke Vorkapić - 5 Jelena Perčin u kožnatoj minici i visokim čizmama (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Stajling za odlazak u kino glumica je upotpunila debljim crnim najlonkama i visokim crnim čizmama s tanjom potpeticom koje sa strane imaju srebrni patentni zatvarač. Istaknuli su se i modni dodaci, a Jelena je stavila krupnije viseće naušnice i sivu torbu modnog brenda Baldinini.

Jelena Perčin nosi sivu torbu brenda Baldinini Jelena Perčin nosi sivu torbu brenda Baldinini (Foto: www.yoox.com)

Torba klasičnog elegantnog dizajna ima tanji remen za nošenje preko ramena ili tijela, a model kakav nosi Jelena Perčin, osim u sivoj, dolazi i u crnoj te pastelno ružičastoj boji.

Jelena Perčin na premijeri filma 'Sveta obitelj' redateljice Vlatke Vorkapić - 1 Jelena Perčin i Sandra Lončarić na premijeri filma 'Sveta obitelj' redateljice Vlatke Vorkapić (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Jelena Perčin: Fantastične štikle zbog kojih je elegantno izdanje postalo još bolje Jelena Perčin Jelena Perčin na otvorenju 21. Zagreb Film Festivala Jelena Perčin na otvorenju 21. Zagreb Film Festivala +0 Jelena Perčin na otvorenju 21. Zagreb Film Festivala

Jelena Perčin: Kožnata suknja s efektnim naborima koja jako voli cipele s visokom potpeticom Jelena Perčin Jelena Perčin i Sandra Lončarić na premijeri filma 'Smrt djevojčice sa žigicama' - 2 Jelena Perčin i Sandra Lončarić na premijeri filma 'Smrt djevojčice sa žigicama' - 1 +3 Jelena Perčin na premijeri filma 'Smrt djevojčice sa žigicama'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju