Jelena Rozga proglašena je Zvijezdom godine na dodjeli nagrada Story Hall Of Fame.

Galerija Nicole Kidman na dodjeli nagrada Oscar 2007. u haljini modne kuće Balenciaga +0 Nicole Kidman na dodjeli nagrada Oscar 2007. u haljini modne kuće Balenciaga Osim ovog priznanja, može joj se dodijeliti i ono za jednu od najbolje odjevenih dama na ovogodišnjoj dodjeli.

Naime, Jelena je u zagrebačku Laubu, gdje se održavalo glamurozno događanje, stigla odjevena u crvenu haljinu hrvatskog modnog brenda Arileo.

Dok je pozirala fotografima u uskoj haljini s dugačkim ukrasnim vrpcama na leđima, neodoljivo je podsjećala na Nicole Kidman.

Slavna je glumica 2007. godine nosila sličnu haljinu modne kuće Balenciaga na dodjeli prestižne filmske nagrade Oscar i pritom mnoge oduševila. Modni kritičari i danas je proglašavaju jednim od njezinih najboljih oskarovskih haljina, a nalazi se i na vrhu popisa najboljih haljina ikad viđenih na oskarovskom crvenom tepihu.

U galeriji pogledajte još Jeleninih elegantnih izdanja s istog događanja.
Nicole Kidman na dodjeli nagrada Oscar 2007. u haljini modne kuće Balenciaga Nicole Kidman na dodjeli nagrada Oscar 2007. u haljini modne kuće Balenciaga (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju