Prije desetak dana pjevačica Jelena Rozga koncertom je oduševila svoje obožavatelje u rasprodanoj Areni, a iako se dojmovi svima koji su uživali u glazbenom spektaklu još uvijek sliježu, pjevačica se ne odmara.

Galerija Kombinacija Jelene Rozge za nastup u Zadru - 2 Kombinacija Jelene Rozge za nastup u Zadru Kombinacija Jelene Rozge za nastup u Zadru +0 Crne čizme na visoku potpeticu omiljene su mnogim ženama

U utorak navečer zabavljala je Zadrane i njihove goste, koje ni kiša nije spriječila da uživaju u koncertu pjevačice na Adventu u Zadru.

Jelena je svoju kombinaciju prilagodila nastupu na otvorenom, pa je na pozornicu izašla u dvobojnom kaputu koji je s jedne strane svijetloplave boje, a s druge bež.

Kaput ima i efektan, predimenzioniran ovratnik zahvaljujući kojem obje boje dolaze do izražaja, kao i pojas za vezanje oko struka.

Kombinacija Jelene Rozge za nastup u Zadru Kombinacija Jelene Rozge za nastup u Zadru (Foto: Dino Stanin/Pixsell)

Ispod kaputa pjevačica je nosila crnu dolčevitu, koju je uparila s crnim trapericama i crnim čizmama na visoku potpeticu.

Čizme poput ovih omiljene su među ženama zahvaljujući njihovoj svestranosti, odnosno činjenici da se slažu uz gotovo sve komade iz jesensko-zimske garderobe.

Osim toga, one vizualno stanjuju i izdužuju nogu, pa i cijelu figuru.

U svakom slučaju, crne čizme na visoku potpeticu modni su klasik koji se nosi godinama. Postoje razni modeli za svačiji ukus, a pjevačica je odabrala nabrane crne čizme do koljena, čija popularnost ne opada iz sezone u sezonu, pa ih često viđamo na hrvatskim ulicama.

Kombinacija Jelene Rozge za nastup u Zadru - 1 Crne čizme na visoku potpeticu omiljene su mnogim ženama (Foto: Dino Stanin/Pixsell)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju