Jelena Rozga sinoć je održala koncert u prepunoj beogradskoj Stark Areni. Zabave i dobre glazbe nije nedostajalo, a Jelena je pažnju privukla tako dobrom modnom kombinacijom.

Galerija Jelena Rozga na koncertu u Beogradu Jelena Rozga na koncertu u Beogradu Jelena Rozga na koncertu u Beogradu +1 Jelena Rozga na koncertu u Beogradu

Pjevačica je nastupila u glamuroznom i odvažnom kombinezonu koji je naglasio njezinu siluetu.

Pripijeni kombinezon domaćeg modnog brenda eNVy room dolazi u boji kože, a poseban je po crvenim i crnim detaljima koji su aplicirani preko cijele površine efektnog odjevnog komada.

Jelenin kostim pravi je odabir za scenski nastup, a ukupni dojam je začinila kratkim crnim sakoom kojega krase naglašena ramena, volani i šljokice.

Istu kombinaciju Jelena je odabrala i za veliki zagrebački koncert, koji se održao prošle godine. I tada je njezin kostim bio dio raskošne koreografije koja je oduševila publiku.

Jelena Rozga na koncertu u Beogradu Jelena Rozga na koncertu u Beogradu (Foto: Antonio Ahel/ATA Images/Pixsell)

Ponovljenom modnom kombinacijom splitska pjevačica nam je pokazala da je i ona prigrlila trend recikliranja modnih komada, koji je sve češći na domaćoj sceni, ali i na holivudskom crvenom tepihu.

Primjerice, Franka Batelić je jedna od domaćih pjevačica koja je u showu Ples sa zvijezdama ponovila staru haljinu sa svog nastupna na Eurosongu.

Jelena Rozga: Wow haljina koju bi se usudile nositi tek rijetke dame Jelena Rozga uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama Jelena Rozga u haljini eNVy rooma Odvažan izrez na leđima haljine eNVy rooma +0 Jelena Rozga nastupila je na Večernjakovoj ruži

Hrvatice nisu jedine koje su prigrlile ovaj trend. Kim Kardashian na Met Gali se pojavila u haljini koju je nosila Marilyn Monroe, ali i brojne druge poznate dame poput Cate Blanchett te Catherine Middleton sve češće recikliraju već nošene haljine i tako mijenjaju modu u smjeru održivosti.

Jelena Rozga u pripijenom kombinezonu Jelena Rozga na zagrebačkom koncertu (Foto: Marko Prpic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju