I dok njezino pojavljivanje na crvenom tepihu uvijek je na najvišem stupnjem elegancije, privatno Jennifer Aniston uživa u komotnim i ležernim dnevnim kombinacijama. No postoji jedan modni detalj koji popularna glumica nikada ne prepušta slučaju te mu pridaje najviše pažnje


Kada se Jennifer Aniston pojavi u javnosti, prvo što činimo je spuštamo pogled jer njezin odabir štikli uvijek je savršen s pravom dozom elegancije i glamura.

Iako privatno uživa u ležernim i komotnim dnevnim kombinacijama, obuća popularne glumice i u ovom je slučaju uvijek se nađe u prvom planu.

Jen u posljednje vrijeme za dnevni look bira crne kombinacije koje skrivaju njezinu vitku liniju, a jednu takvu odabrala je i za sat joge. Jen je iskombinirala uske, crne traperice, kaput jednostavnog, ravnog kroja i bogati, crni šal.

Uz jednostavan stajling uklopila se i torbica i šešir kožnatog oboda, a u prvom su se planu našle kaubojke - gležnjače na optimalno visoku punu petu.

I mi smo prošetali trgovinama i pronašli 5 modela gležnjači po uzoru na Jennifer Aniston s punom i klasičnom, višom i nižom potpeticom koje se savršeno slažu s trapericama ravnog kroja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju