U Beverly Hilton hotelu u Los Angelsu sinoć je održana 81. po redu dodjela Zlatnih globusa, čime je započela je sezona dodjele godišnjih nagrada u Hollywoodu.

Galerija Jennifer Aniston na dodjeli Zlatnih globusa Jennifer Aniston na dodjeli Zlatnih globusa Jennifer Aniston na dodjeli Zlatnih globusa +1 Jennifer Aniston kao Rachel Green

Dodjela je okupila cijeli niz vodećih filmskih i televizijskih glumaca, a među zvijezdama koje su se pojavile na crvenom tepihu bila je i glumica Jennifer Aniston.

Zvijezda serije "The Morning Show" na ceremoniju je stigla u bezvremenskoj dugoj crnoj haljini bez naramenica. Soficistirana kreacija modne kuće Dolce&Gabbana prati liniju tijela, a glumica je uz haljinu nosila tek jednostavne svjetlucave naušnice.

Jennifer Aniston na dodjeli Zlatnih globusa Jennifer Aniston na dodjeli Zlatnih globusa (Foto: Profimedia)

No, haljina nije ono o čemu se najviše priča kada je u pitanju njezino izdanje je. To je - frizura.

Mnogi su, naime, primijetili da je zvijezda serije stlizirala kosu na način na koji je to činila Rachel Green iz serije "Prijatelji" koju je Aniston glumila.

Podsjetimo, frizura Rachel Green bila je toliko popularna tijekom trajanja serije da je nosila naziv "The Rachel", a žene diljem svijeta dolazile su u frizerske salone i tražile od svojih frizera baš takav izgled.

Jennifer Aniston na dodjeli Zlatnih globusa Jennifer Aniston na dodjeli Zlatnih globusa (Foto: Profimedia)

Iako je glumica u prošlosti znala ismijavati frizuru "The Rachel", njezina popularnost je neupitna. Mnogi je smatraju jednoj od najpopularnijih frizura svih vremena, a sredinom 90-ih bila je prava senzacija. Ne čudi zato činjenica da je njezin povratak izazvao toliku pozornost javnosti.

Jer kosa do ramena s razdjeljkom sa strane koju je Aniston imala na dodjeli Zlatnih globusa je frizura koja ima ikonski status. Za sinoćnju dodjelu glumica je nosila moderniju verziju popularne frizure koja više nalikuje lobu i ima uglađenije slojeve. Detaljnije je možete vidjeti u galeriji na početku teksta.

15 najljepših haljina s ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa Crvene haljine bile su popularne na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa Margot Robbie u Armani Priveu Selena Gomez u Armaniju +12 Taylor Swift u Gucciju

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju