Američku glumicu Jennifer Aniston znatiželjni fotografi ulovili su uoči snimanja showa Jimmyja Kimmela

Galerija Jennifer Aniston Jennifer na snimanju showa Jimmyja Kimmela Jennifer na snimanju showa Jimmyja Kimmela +1 Jennifer inače preferira model 'boyfriend' kroja Jennifer Aniston i popularni američki voditelj Jimmy Kimmel dugogodišnji su prijatelji pa glumica s veseljem gostuje u njegovoj emisiji.

Opet se odazvala njegovu pozivu, a uoči snimanja fotografi su je ulovili ispred studija. Ležerna kao i uvijek, Jennifer je bila odjevena u kombinaciju sastavljenu od traperica, crne košulje Michaela Korsa i cipele s visokom potpeticom.

Glumica inače preferira traperice boyfriend kroja, ali ovaj put napravila je iznimku i odabrala model koji se lagano širi pri dnu.
Jennifer na snimanju showa Jimmyja Kimmela Jennifer na snimanju showa Jimmyja Kimmela Foto: Profimedia
Ovakve "blage" trapezice sjajan su odabir za sve žene koje svojoj figuri žele dodati nekoliko centimetara, a uz to su jedan od rijetkih modela traperica koji dobro izgleda čak i kada je malo previše dugačak, što nije slučaj kod klasičnih jako širokih trapezica koje se previše vuku po podu i stvaraju neželjen efekt.

Isto tako ni predugačke traperice skinny kroja ne izgledaju onako kako bismo željeli ako su predugačke, a isto se događa i s boyfriend trapericama – djeluju pomalo "šlampavo".
Jennifer inače preferira model 'boyfriend' kroja Jennifer inače preferira model 'boyfriend' kroja Foto: Profimedia

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju