Američka glumica Courteney Cox dobila je svoju zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih u Los Angelesu. Ceremoniji otkrivanja zvijezde prisustvovali su njezini najbliži članovi obitelji i prijatelji, a među njima je bila i Jennifer Aniston.

Galerija Laura Dern, Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow Jennifer Aniston dolazi na Holivudsku stazu slavnih Jennifer Aniston, Courteney Cox i Lisa Kudrow +2 Jennifer Aniston na Holivudskoj stazi slavnih

Velika je čast biti danas ovdje, kao tvoji suradnici, prijatelji, obitelj, tvoje sestre. Biti prijatelj s Courteney znači biti njezina obitelj. Od trenutka kad smo je upoznali odmah je bila uključiva, topla, puna ljubavi, zainteresirana za to da sazna sve o vama. U sve nas usadila je naviku da podupiremo i volimo jedni druge, kazala je Jennifer Aniston u prigodnom govoru koji je održala s Lisom Kudrow.

Laura Dern, Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow Laura Dern, Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: Profimedia)

Nasmijane i sjajno raspoložene prijateljice dirnule su Courteney Cox do suza i ništa nije moglo pokvariti ovo važno događanje, čak ni kiša koja je uporno padala u prohladnom Los Angelesu. Vremenski uvjeti ipak nisu spriječili Jennifer da na ceremoniju dođe u otvorenim sandalama.

Jennifer Aniston na Holivudskoj stazi slavnih Jennifer Aniston na Holivudskoj stazi slavnih (Foto: Profimedia)

I dok su svi oko nje odabrali zatvorene cipele, a mnoge uzvanice obule su čak i čizme kako bi zaštitile noge od hladnoće i kiše, Jennifer je svoju crnu odjevnu kombinaciju upotpunila sandalama s vrtoglavom potpeticom i tankim remenčićima.

Ovakve sandale...

glasova:

Jennifer Aniston nosila je otvorene štikle unatoč kiši Jennifer Aniston nosila je otvorene štikle unatoč kiši (Foto: Afp)

Slavna glumica odjenula je klasične crne hlače ravnog kroja te ih spojila s puloverom i dugačkim kaputom u istoj boji.

Gležnjače ili barem zatvorene salonke bile bi idealan odabir u ovoj prigodi s obzirom na vrijeme, ali izgleda da je Jennifer bila toliko sretna zbog svoje prijateljice da kišu nije ni primijetila.

Jennifer Aniston dolazi na Holivudsku stazu slavnih Jennifer Aniston dolazi na Holivudsku stazu slavnih (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju