Jennifer Aniston oduvijek je bila kraljica frizura, a tu titulu zaslužuje i danas. Lijepa glumica obožava eksperimentirati s najnovijim trendovima bojanja kose, a njezin posljednji odabir nakon ombre frizure u nekoliko nijansi bili su mladenački babylights pramenovi


Još od zlatnog doba serije 'Prijatelji' popularna glumica svojom je kosom oduševljavala širu javnost, a žene diljem svijeta pokušavale su kopirati njezin stil.

>> Babylights: Novi trend koji je 'pregazio' vječni ombre

Iako je Racher frizure već odavno izašla iz mode, Jernnifer se još uvijek može pohvaliti najzanimljivijim frizurama i nijansama kose po posljednjim trendovima, koje joj savršeno pristaju.

Na Jennifer Aniston mi se više sviđaju:

glasova:

Jednu takvu pokazala je i na premijeri filma 'She's Funny That Way'. Jennifer je za crveni tepih odabrala jednostavni, crni kombinezon asimetričnih naramenica koji je, osim vitke linije, u prvi plan stavio upravo kosu lijepe zvijezde.

Jennifer je elegantnu ombre frizuru, koju je prije 5 mjeseci pokazala na dodjeli nagrada Oscar, zamijenila popularnim prirodnim babylights pramenovima koji su u trenu osvježili lice 44 godine stare glumice.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju