Jennifer Aniston sa suprugom Justinom Therouxom nazočila je premijeri treće sezone serije The Leftovers u kojoj Justin ima glavnu ulogu. Za svečanost održanu u Los Angelesu Jennifer je odjenula crnu kožnatu haljinicu u kojoj je izgledala jednostavno fenomenalno

Jennifer Aniston poznata je ljubiteljica tjelovježbe, pravilne prehrane i zdravog načina života općenito, a rezultati njezinoga truda jasno su bili vidljivi na premijeri treće sezone serije "The Leftovers" na koju je Aniston došla kao pratnja suprugu Justinu Therouxu.

'Savršenu figuru kojoj je zamjerku nemoguće naći, 48-godišnja Jennifer Aniston istaknula je u uskoj kožnatoj haljinici dizajnera Brandona Maxwella'

Svojom pojavom 48-godišnja glumica oduševila je mnoge koji su komentirali da nikada nije izgledala bolje i da zrači kao nikada prije. Savršenu figuru kojoj je zamjerku nemoguće naći Jennifer je istaknula u uskoj kožnatoj haljinici dizajnera Brandona Maxwella. Dodatan seksipil maloj crnoj haljini s "pomakom" dan je krojem koji otkriva jedno rame dok na drugoj strani ima dugačak rukav. Atraktivnost čitavoj Jenniferinoj pojavi dao je i preplanuli ten, kao i sandale s tankim remenčićima i vrtoglavo visokom potpeticom.

Korisnici interneta komentirali su da je ovo jedno od najboljih izdanja Jennifer Aniston posljednjih nekoliko godina, a neizbježne su bile i usporedbe s Angelinom Jolie koja je usku kožnatu haljinu nosila 2009. godine na premijeri filma "Nemilosrdni gadovi" kada je bila pratnja Bradu Pittu.

Crna kožnata haljinica bolje stoji:

glasova:


Jennifer kožnata haljina stoji neusporedivo bolje od Angeline. Jennifer u njoj izgleda ženstveno, a Angelina premršavo, komentirala je jedna korisnica interneta.

Svaka kožnatu haljinu nosi dobro na svoj način. Jennifer ima više oblina, ali na Angelini bi i vreća od krumpira izgledala dobro, smatra druga korisnica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju