Jennifer Lopez još jednom je pokazala svu raskoš svojih oblina. Na snimanju spota s umjetnikom Fat Joeom promijenila je tri modne kombinacije koje su istaknule različite tjelesne adute senzualne pjevačice


Jennifer Lopez
promijenila je tri stajlinga na snimanju spota u New Yorku. Modna trendeseterica zna da dizajneri za početak jeseni preporučuju narančastu boju, pa se latino boginja zavila u nju od glave do pete.

U kratkom topiću koji je otkrivao iskelesani trbuh i pripadajućim hlačama koje su naglasile njene bokove dodatno naglašene visokim potpeticama, Jennifer je bilo teško promašiti na njujorškim ulicama.

Seksepilnu stranu istaknula je crnom pripijenom haljinom do sredine bedara, koje su ocrtale sve njene obline, a cijelu kombinaciju podignula crnim štiklama sastavljenim od tankih remenčića.

Dojam seksepilne lavice dodatno je podebljala razbarušenim i pomalo natapiranim uvojcima, koji su predstavljali odličan kontrast modnoj kombinaciji te lebdjeli oko njene glave poput grive.

Jennifer nije zaboravila ni svoj alter ego djevojke iz susjedstva, kojeg je prizvala casual komadima uvijek rado viđenim na ulicama New Yorka: predimenzioniranom majicom s natpisom koja je otkrivala njene trbušnjake, sportskim hlačama i tenisicama.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju