Jennifer Lopez napokon je lansirala dugo-očekivanu kolekciju cipela "Giuseppe x Jennifer" nastalu u suradnji s dizajnerom Giuseppeom Zanottijem

Bez obzira na to hodam li po crvenom tepihu, nastupam na pozornici ili ručam s prijateljicama, cipele zaokružuju moj kompletan look, doslovno i figurativno me podižu.

Napravili smo ultra-modernu, ženstvenu kolekciju ubojitih štikli i naprednih tenisica. Baš kao što biste očekivali od mene, u svemu je doza šljokica, izjavila je Jennifer Lopez povodom lansiranja nove kolekcije cipela nastale u suradnji Giuseppeom Zanottijem.

Slavni dizajner ima samo riječi hvale za Jennifer i njihovu suradnju: "Uvijek sam volio kako Jennifer nosi moje cipele i divio se njezinom urođenom smislu za stil. Bila je više od muze, sjajna partnerica u dizajniranju i ova kolekcija uistinu predstavlja snažne, senzualne i sofisticirane žene baš poput nje."

U kolekciji se mogu naći cipele kakve Jennifer obožava. Od tenisica s platformom kojih se glumica i pjevačica ne odriče bez obzira na to što su po mišljenju modnih stručnjaka odavno izašle iz mode do upečatljivih štikli na vezanje.

Svaki model iz kolekcije nosi naziv po bliskoj osobi iz njezinog života pa je gladijatorice posvetila kćerkici Emme, ttenisice s platformom rođakinji Tiani, a štikle sestrama Lyndi i Leslie. Cijena najjeftinijeg modela iznosi 6742, a najskuplje cipele u kolekciji su štikle Lynda koje koštaju 22.563 kune.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju