Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez bacila se na druge obveze nakon završetka svoje svjetske koncertne turneje "It's My Party".

Galerija Jennifer Lopez Bijele kombinacije Jennifer Lopez - 2 Bijele kombinacije Jennifer Lopez - 6 +5 Bijele kombinacije Jennifer Lopez - 4

Uz film "Hustlers", Jennifer trenutačno promovira i svoj novi parfem pod nazivom "Promise". Ovo će biti 25. miris u 2 milijarde dolara vrijednoj beauty franšizi 50-godišnje latino dive.

Jennifer Lopez uoči lansiranja svog novog parfema Jennifer Lopez uoči lansiranja svog novog parfema (Foto: Profimedia)

Jennifer je novi parfem lansirala u "pop-up" trgovini unutar jedne njujorške robne kuće, a na ovo događanje očekivano je stigla u vrlo glamuroznoj kombinaciji.

Ljepotica je od glave do pete bila odjevena u bijelu boju. Usku suknju s visokim prednjim prorezom i sako dubokog dekoltea opasala je remenom sa zakovicama. Isti metalni ukras našao se na njezinim štiklama i torbi.

Bijele kombinacije Jennifer Lopez - 6 Bijele kombinacije Jennifer Lopez - 6 (Foto: Getty Images)

Svaki put kad želi ostaviti bez daha na nekom događanju, Jennifer posegne za kombinacijom u bijeloj boji koja savršeno pristaje uz njezinu predivnu put. Tako se u moru raznih kričavih nijansi istakne izdanjem u jednoj od najljepših neutralnih boja.

Bijele kombinacije Jennifer Lopez - 2 Bijele kombinacije Jennifer Lopez - 2 (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I TRAPERICE KOJE SE USUDI NOSITI SAMO J.LO:

Nisu za svakoga: Može li ove traperice "isfurati" samo Jennifer Lopez? Jennifer Lopez Jennifer je na prikazivanje filma stigla u kombinaciji modne kuće Balmain Latino diva u trapericama i korzetu modne kuće Balmain +1 Jennifer u društvu dizajnera Alexandera Wanga

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju