Da Jennifer Lopez voli nositi blještave haljine i trikoe koji naglašavaju njene ženstvene adute je dobro poznata činjenica. No zgodnu američku glumicu i pjevačicu u privatnim trenucima može se često vidjeti u traper kombinacijama koje imaju isti efekt



Jennifer Lopez
plijeni pažnju što god odjene, bez obzira je li riječ o glamuroznoj haljini za crveni tepih ili običnim trapericama. Privukla je poglede fotografa i dok je uživala u opuštenoj šetnji s partnerom i njihovim psima po njujorškim ulicama u dvostrukoj traper kombinaciji.

Figuri Jennifer Lopez pristaju uži i širi modlei traperica koje obično sparuje s cipelama visokih potpetica.

Široke traperice modela boyfriend sparila je s bijelom majicom i traper jaknom, a umjesto štikli odjenula je obične japanke. Kombinaciju su podigle zavodljive kovrče na njenoj kraćoj frizuri, i sunčane naočale.

Jennifer Lopez obožava nositi traper kombinacije, što je dokazala i prije nekoliko mjeseci kad je novinare američkog magazina People pustila da zavire u njen ormar. Uz beskonačne redove štikli i haljina, velik dio glumičinog 'blaga' činili su upravo odjevni predmeti od trapera.

Ako niste, svakako pogledajte video o ormaru Jennifer Lopez.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju