Nitko ne voli toliko odlaske u teretanu kao Jennifer Lopez. Poznata pjevačica i glumica svakodnevno vježba – kako zbog vlastitog zdravlja, tako i zbog održavanja fit forme što je neophodno za obavljanje posla na pozornici i pred kamerama.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez +2 Jennifer Lopez

Fotografi je redovito snimaju na izlasku iz teretane u jednostavnim sportskim kombinacijama sastavljenima od tajica i crop-topova koji ističu njezino čvrsto tijelo te upotpunjenih s tenisicama . No ono što uvijek privlači pažnju te izaziva rasprave je njezina torba.

Himalaya Birkin Kontroverzna, ali obožavana: Torba koju u svojem ormaru imaju rijetke žene

Jennifer Lopez vrlo često nosi jednu od mnobrojnih Hermesovih ili sličnih dizajnerskih torbica. Ne samo da su u pitanju modeli koji koštaju po nekoliko desetaka tisuća dolara, a koje žene obično nose u posebnim prilikama, već je riječ i o vrlo malim torbama u koje ne stane mnogo.

Ne razumijem u čemu je poanta? U tu torbicu ništa ne stane. Nosi je samo da bi se pohvalila sa svojom kolekcijom, samo je jedan od negativnih komentara na društvenim mrežama vezan uz tu neobičnu praksu.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez nosi dizajnerske torbice u teretanu (Foto: Profimedia.hr)

Nosi li Jennifer Lopez prikladnu torbu za teretanu?

glasova:

Torbe za teretanu obično su prostrane kako bi se u njih moglo spremiti sve potrebne sitnice, te napravljene od vodonepropusnog materijala koji omogućava da u njega stavimo mokar ručnik od vježbanja i slične stvari.

S druge strane, Hermes i ine dizajnerske torbe koje Jennifer Lopez nosi u teretanu napravljene su zmijske kože i sličnih rijetkih materijala.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju