Jennifer Lopez privlači pažnju gdje god se pojavi, a pogotovo kada bira modna izdanja koja naglašavaju njene ženstvene adute


Jennifer Lopez
ovih je dana zaposlena promoviranjem druge sezonu serije "Nijanse plave“ u kojoj tumači jednu od glavnih uloga – onu detektivke Harlee Santos.

Za nastup u dnevnom showu "The View", slavna pjevačica i glumica odabrala je odvažno izdanje sastavljeno od metalik bluze s mašnom brenda Yves Saint Laurent koju je kombinirala uz vrlo kratku minicu od istog materijala.

Minica je istaknula isklesane plesačke noge zgodne 47-godišnjakinje, koje je dodatno izdužila modelom cipelama "Anouk“ Jimmyja Chooa s potpeticom od 12 centimetara.

Kombinaciju je dovršila srebrnim kaputom s aplikacijama koje potpisuje jedna od omiljenih dizajnerica vojvotkinje od Cambridgea – Jenny Packham. Riječ je o modelu iz njene kolekcije za proljeće/ljeto 2015.

Nešto kasnije pojavila se i na svečanoj premijeri, za koju je odabrala šljokičasti kombinezon Zuhaira Murada iz nove kolekcije, te ga sparila sa sandalama otvorenih prstiju. 

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte što je Jennifer Lopez odabrala za promociju druge sezone serije "Nijanse plave", ali i kako ova zgodna dama nosi kratke minice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju