Nakon novogodišnjih praznika Jennifer Lopez očekuje povratak poslovnim obavezama i koncertima pa latino diva ove dane koristi kako bi što više vremena provela sa svojom obitelji

Jennifer Lopez svaki slobodni trenutak provodi s bliskim osobama. Pjevačica i glumica snimljena je na putu do restorana u kojem je večerala u društvu obitelji.

Latino diva bila je odjevena u naoko vrlo jednostavnu, ali upečatljivu kombinaciju. Prugaste hlače visokog struka i širokih nogavica modnog brenda Etro u kombinaciji sa štiklama Charlotte Olympije produžile su njezinu figuru, a uz njih je sjajno pristajala jednostavna bijela majica i prljavo bijela "oversize" vesta Ann Demeulemeester.

Fluorescentno žuta torba modne kuće Hermes vjerojatno bi bila zvijezda ove kombinacije da nije bilo masivnih okruglih naušnica koje su privlačile pažnju više od odjevnih komada i ostalih modnih dodataka.

Jennifer Lopez velika je ljubiteljica takozvanih "hoop" naušnica od kojih se nije odvaja u 90-ima kada su one dosegle vrhunac svoje popularnosti.

Manji modeli jednostavni su za nošenje, ali ovaj masivni model kakav je odabrala Jennifer ipak zahtijeva malo odvažnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju