Jennifer Lopez trenutno se odmara od poslovnih obveza i snimanja novog filma 'Second Act' u društvu svog partnera Alexa Rodrigueza

Galerija Jennifer Lopez Jennifer i Alex uživali su u šopingu Jennifer u Gucci vesti i s Valentino torbom +1 Jennifer Lopez Jennifer Lopez božićne blagdane provela je u krugu obitelji na sunčanoj Floridi, a s njom je bio i njezin dečko Alex Rodriguez. Nakon proslave Božića par je otputovao u Los Angeles.

Slobodno vrijeme odlučili su skratiti i šopingom pa su se uputili u jedan butik. Izgleda da Alex nije jedan od onih muškaraca koji ne vole odlazak u kupovinu jer se dobro zabavljao isprobavajući odjeću u društvu svoje slavne partnerice.
Jennifer i Alex uživali su u šopingu Jennifer i Alex uživali su u šopingu Foto: Profimedia
Lijepa Jennifer za ovu prigodu odjenula je vrlo ležernu, ali skupocjenu odjevnu kombinaciju. Uz poderane traperice i običnu majicu kombinirala je dugačku vestu modne kuće Gucci, njihove sunčane naočale i torbu modne kuće Valentino.

Naravno, nije to bila bilo kakva torba, već personalizirani model na kojem je zlatnim slovima ispisan njezin nadimak J.Lo.
Jennifer u Gucci vesti i s Valentino torbom Jennifer u Gucci vesti i s Valentino torbom Foto: Profimedia/Gucci/Valentino

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju