Jennifer Lopez blistala je na 17. dodjeli glazbenih nagrada Latin Grammy koja se održala u Las Vegasu.

Jennifer Lopez pridružila se svom bivšem suprugu Marcu Anthonyju na pozornici T-Mobile Arene u Las Vegasu i oduševila sve prisutne nastupom na dodjeli glazbenih nagrada Latin Grammy.

Bivši supružnici izveli su svoj novi duet "Olvidame y Pega la Vuelta". Marc je živuća legenda. On je magičan pravi umjetnik koji nam daje klasike koji s nama ostaju zauvijek. Uvijek će biti važan dio mog života, izjavila je nakon nastupa i tako odala počast Marcu kojem je na dodjeli uručena nagrada za izvođača godine.

Latino diva za nastup se presvukla u asimetričnu bijelu haljinu, ali pažnju je plijenila kombinezonom koji je nosila na dodjeli.

Goli kombinezon njezinog omiljenog dizajnera Zuhaira Murada opet je razotkrio fantastičnu figuru koju pjevačica održava svakodnevnim vježbanjem i pravilnom prehranom.

Iako je većina bila oduševljena senzualnim izdanjem, anonimni modni "kritičari" s društvenih mreža zamjerili su joj odabir nude odjevnog komada koji po mišljenju stručnjaka polako izlazi iz mode, ali Jennifer mu je i dalje vjerna.

Dosadan kombinezon. Strašno dosadan. Nadam se da će trend gole odjeće uskoro zauvijek nestati jer više nikome nije zanimljiv, jedan je od komentara na Twitteru.

U galeriji pogledajte kako je Jennifer nosila jedan od najvećih modnih trendova posljednjih godina.

Mislite li da je odzvonilo trendu 'golih'odjevnih komada?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju