Čini se da su Jennifer Lopez i Ben Affleck priveli kraju svoju potragu za zajedničkom nekretninom. Par je posljednje dvije godine razgledao mnogo rezidencija, a naposljetku su se odlučili skrasiti u Beverly Hillsu. Za 60 milijuna dolara kupili su velebno imanje s kućom u kojoj se nalazi 12 spavaćih soba, 24 kupaonice te s nezaobilaznim velikim bazenom.

Galerija Jennifer Lopez razgledavala je namještaj odjevena u haljinu modne kuće Valentino Jennifer Lopez u traper-haljini Jennifer Lopez u predimenzioniranoj traper-haljini +1 Jennifer Lopez haljinu je kombinirala s čizmama

Na imanju se nalazi čak i sportski kompleks s košarkaškim terenom, boksačkim ringom, teretanom i lounge-barom. Bračni par neće imati problema s parkiranjem jer na posjedu imaju čak 12 garaža s 80 parkirnih mjesta.

Jennifer Lopez razgledavala je namještaj odjevena u haljinu modne kuće Valentino Jennifer Lopez razgledavala je namještaj odjevena u haljinu modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

Već su u procesu selidbe u novi dom, a Jennifer se bacila i na razgledavanje trgovina s namještajem. Fotografi su je snimili tijekom njihova obilaska te pritom zabilježili i njezinu zanimljivu odjevnu kombinaciju.

Jennifer Lopez u izdanju koje bi obožavateljima bilo savršeno da je jedan detalj malo drugačiji Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez Jennifer Lopez na premijeri filma +1 Jennifer Lopez na premijeri filma

Latino diva odlučila se vizualno vrlo efektnu haljinu s potpisom talijanske modne kuće Valentino. Predimenzionirana košulja-haljina dugih rukava napravljena je od trapera te ima visoki prednji i bočni izrez. Ukrašena je metalnim aplikacijama u obliku slova V, loga slavne modne kuće.

Jennifer Lopez u traper-haljini Jennifer Lopez u traper-haljini (Foto: Profimedia)

Takav kroj haljine uvijek nailazi na podjelu mišljenja. Dok jedni ne vole predimenzionirane krojeve koji "pojedu" figuru u tolikoj mjeri, drugi upravo to obožavaju. Jedno je sigurno - haljina je bez sumnje udobna za nošenje jer nigdje ne stišće.

Sviđa li vam se ovakav tip predimenzionirane odjeće?

glasova:

Jennifer ju je kombinirala sa smeđim čizmama s visokom tanjom potpeticom, a izdanje je zaokružila torbom modne kuće Gucci, također u tamnoj nijansi smeđe boje.

Jennifer Lopez u predimenzioniranoj traper-haljini Jennifer Lopez u predimenzioniranoj traper-haljini (Foto: Profimedia)

Jennifer Lopez u haljini za koju je trebalo napraviti mjesta na tepihu Met Gale Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 2 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 3 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 5 +3 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 6

Sve je u boji: Jennifer Lopez haljinom potvrdila vladavinu velikog trenda Fendi, proljeće/ljeto 2023. Balenciaga, proljeće/ljeto 2023. Antonio Grimaldi, jesen/zima 2021. +2 Jennifer Lopez u haljini Antonija Grimaldija

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju