Jennifer Lopez u novom spotu za pjesmu 'Ain't Your Mama' pojavljuje se u čak 6 različitih odjevnih izdanja, a najviše pažnje privukle su čizme do struka koje je Jennifer dobila od prijateljice Rihanne

Vrlo atraktivne čizme pjevačica Jennifer Lopez nosi u novom video spotu za pjesmu 'Ain’t Your Mama' objavljenom jučer koji već 'ruši' internet jer je u manje od 24 sata pogledan skoro 2 milijuna puta. U spotu 44-godišnja pop diva pojavljuje se u šest različitih odjevnih izdanja, a najatraktivniji look sačuvala je za sam kraj spota.

Naime, u njemu Jennifer vidimo u energičnom plesu odjevenu u uski bijeli kostim te visoke čizme od tamnog trapera koja prekrivaju cijela bedra. Čizme su pričvršćene remenom oko struka ukrašenim svjetlucavim detaljima kao i sam vrh čizama. Ultra seksi čizme dio su kolekcije Manola Blahnika nastale u suradnji s drugom pop divom, Rihannom, a proizvođač kaže da su ove čizme namijenjene ženi koja je samouvjerena, odlučna i koja zna što želi.



Rihanna je čizme darovala Jennifer u travnju, a koliko ju je dar oduševio J. Lo. je otkrila objavom fotografije čizama na svom Instagrama. S čizmama dobila je i Rihannu poruku: 'Za najopakiju: Zato što znam da ćeš ih ti nositi bolje od mene!!'

Kome bolje stoje čizme 'do pupka'?

glasova:

 

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on


Cijena ovih čizama nazvanih '9 to 5' (9 do 5) i visine potpetice 11,5 centimetara iznosi 3.835 eura (29.146 kuna). Sličan model dizajnera Giuseppea Zanottija nosila je i Rihanna na svom koncertu, a kako dvjema pop divama stoje ove opasne čizme pogledajte u foto galeriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju