S padom temperatura u termometru u potrazi smo za odjevnim komadima od toplijih materijala koje laskaju figuri.

Galerija Rastezljive suknje od toplijih materijala popularne su u jesensko vrijeme s.Oliver, 399 kn Reserved, 699,90 kn +7 Sinsay, 69,90 kn

Ne želimo se odreći niti udobnosti pa ne čudi što rastezljive suknje midi i maksi kroja s gumicom u struku postaju iznimno popularne u ovo vrijeme.

One se prilagođavaju tjelesnim proporcijama pojedinaca, pa dobro stoje damama bez obzira na konfekcijsku veličinu.

H&M, 189 kn H&M, 189 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Povrh svega, ovaj tip suknja lako se kombinira za dnevne i večernje prilike. Mogu se nositi uz ležerne tenisice, gležnjače s ravnom potplatom i visokim potpeticama, ali i štiklama te čizmama visokih sara.

Na raspolaganju su plisirani modeli i suknje ravnog kroja u različitoj paleti boja – od svakodnevne bež i crne boje do modela u upečatljivim zelenim, narančastim ili ružičastim nijansama.

Treba nam barem jedna: 10 najpopularnijih jesenskih haljina Pletene haljine hit su svake jeseni s.Oliver haljina, 499 kn Reserved haljina, 359,90 kn +7 H&M haljina, 376 kn

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 10 modela dužih suknji za jesen koje imaju gumicu u struku te se prilagođavaju figuri pojedinca. Pronaći se mogu po cijeni od 69 do 699 kuna.

s.Oliver, 399 kn s.Oliver, 399 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju