Jessica Alba velika je ljubiteljica mode te maksimalno uživa u novim trendovima. Glumica gaji i veliku strast prema cipelama te je svako njezino pojavljivanje u javnosti pravo modno osvježenje. Nakon što je odlično 'isfurala' popularne platforme Stelle McCartney, Jessica je pokazala kako ima još modnih asova u rukavu, posebno kada je riječ obući


Jessica Alb
a je među prvima prošetala popularne cipele-platforme dizajnerice Stelle McCartney za kojima je poludio cijeli svijet, a koje su zbog ekstra naglašenog, debelog đona podijelile mišljenja ljubitelja mode i modnih trendova.

Jessica Alba je među prvima prošetala popularne cipele-platforme dizajnerice Stelle McCartney za kojima je poludio cijeli svijet

No lijepa glumica pokazala je još jednu verziju klasičnih cipela koje su pronašle još više poklonica. Riječ je o redizajniranim oxfordicama koje oblikom podsjećaju na popularne platforme, ali ih krasi tanak đon i optimalna visina potpetice u kojoj može hodati svaka žena.

Bijele trendi cipele Jessica je spretno uskladila uz bijelu košulju na crne točkice, crne hlače ravnog kroja do iznad gležnjeva i maksi kaput nježno ružičastog tona.

I mi smo prošetali trgovinama i pronašli cipele i gležnjače po uzoru na Jessicu Albu uz koje proljetni stajling može biti kao iz ormara popularne trendseterice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju