Američka glumica i poduzetnica Jessica Alba poznata je po svom ležernom stilu odijevanja.

Galerija Jessica Alba Jessica Alba iskombinirala je Gucci natikače s bijelim čarapama Jessica Alba +2 David Beckham i Justin Bieber vole ovu zloglasnu kombinaciju

Lijepa mama 10-godišnje Honor Marie, 7-godišnje Haven Garner i 8-mjesečnog Hayesa obožavateljica je udobnih odjevnih komada pomoću kojih stvara neopterećene kombinacije u casual varijantama.

Poklonici njezina stila ipak su ostali u čudu zbog jednog od njezinih recentnih izdanja u kojem dominira "par" koji modni znalci smatraju velikim gafom.

Jessica Alba iskombinirala je Gucci natikače s bijelim čarapama Jessica Alba iskombinirala je Gucci natikače s bijelim čarapama (Foto: Profimedia)

Naime, slavna 37-godišnjakinja iskombinirala je natikače s čarapama. Jednostavna siva trenirka ostala je nezapažena zbog bijelih čarapa i Gucci natikača u prepoznatljivim bojama legendarne talijanske modne kuće.

Ovu kombinaciju prije svega vole nositi pojedini muškarci, na opće negodovanje pripadnica ljepšeg spola. Često je viđamo na pjevaču Justinu Bieberu, a nedavno ju je nosio i bivši nogometaš David Beckham, zbog čega su se britanski mediji pošteno našalili na njegov račun i prozvali ga zbog "modnog zločina".

David Beckham i Justin Bieber vole ovu zloglasnu kombinaciju David Beckham i Justin Bieber vole ovu zloglasnu kombinaciju (Foto: Profimedia)

Jessica Alba još jednom je pokazala da se nimalo ne opterećuje trendovima i mišljenjem drugih te je bezbrižno "isfurala" ovu pomalo neobičnu, ali zasigurno maksimalno udobnu kombinaciju.

Sviđa li vam se kombinacija natikača i čarapa?

glasova:


Rita Ora I Rita Ora nosi natikače s čarapama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju