Američka glumica i poduzetnica provela je blagdanski vikend u društvu obitelji i prijatelja u Malibuu. Za boravak blizu plaže birala je opuštena ljetna izdanja sastavljena od modnih komada koji se mogu naći u gotovo svakom ženskom ormaru, a iz ruke nije ispuštala novu omiljenu torbicu


Kako i priliči blagdanskom vikendu u kojemu se slavi američki Dan nezavisnosti, poznate osobe slile su se na plaže kako bi uživali u ljetnim radostima, ali i spektakularnim vatrometima. Blagdanskom čaru na otvorenom nije odoljela ni Jessica Alba, koja je u društvu obitelji uživala u kalifornijskom Malibuu.

Prugasta torbica s potpisom Tory Birch u američkim se trgovinama prodaje po cijeni od oko 3.400 kuna.

Za opušteno druženje s kćerima Haven i Honest, te suprugom lijepa je glumica birala isprane traperice, široke topove i košulje, a na nogama je nosila omiljene bijele natikače Birkenstock Arizona s anatomskim uloškom koje pružaju maksimalnu udobnost.

Unatoč casual stil, Jessica Alba nije ispuštala iz ruke svoju novu omiljenu torbicu – prugasti kožnati model Tory Birch, koja se u trgovinama prodaje po cijeni od 495 američkih dolara, odnosno oko 3.400 kuna.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako je Jessica isfurala svoju novu torbicu s opuštenim ljetnim izdanjima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju