Jessica Alba pojavila se na zabavi magazina Vanity Fair održanoj povodom 88. dodjele nagrada Oscar. Lijepoj glumici i poduzetnici dogodio se malo modni gaf

Jessica Alba prava je modna odlikašica koja uvijek izgleda sjajno od glave do pete. Međutim, ovaj put potkrao joj se maleni modni gaf, pomalo neočekivan s obzirom na njezinu reputaciju besprijekorno odjevene žene.

Jessica Alba pojavila se na zabavi Vanity Faira u haljini Roberta Cavallija i sandalama Briana Atwooda.

Zgodna mama došla je na zabavu magazina Vanity Fair odjevena u jednostavnu, ali upečatljivu dizajnera Roberta Cavallija haljinu s dugim rukavima, dubokim dekolteom i visokim prorezom koju je u struku stegnula crnim remenom.

Odlučila se za modne dodatke u zlatnoj boji pa je tako bijelom izdanju dodala blještavila uz pomoć 'statement' ogrlice Davida Webba i torbice modne kuće Jimmy Choo.

Problem su joj stvarale fantastične, ali najmanje za broj prevelike sandale dizajnera Briana Atwooda koje su 'plesale' oko njezinog stopala. Ovako masivne platforme same po sebi teške su za nošenje, a u slučaju kada su prevelike hodanje u njima postaje još nespretnije.

Jeste li ikada kupili prevelike ili premale cipele?

glasova:


Skoro pa nema žene koja je imuna na greške kod kupovine cipela i koja barem jednom u životu nije odabrala model krive veličine. Ponekad iz želje da po svaku cijenu imamo cipele u koji smo se zaljubile, a ponekad je jednostavno stvar u krivoj procjeni kod isprobavanja.

Jessica nije jedina slavna dama kojoj se potkrala ova greška, prevelike štikle nosila je i Salma Hayek.

U galeriji pogledajte kako su se druge zvijezde odjenule za zabavu Vanity Faira i pročitajte imena svih dobitnika na 88. dodjeli Oscara.

POGLEDAJTE NAJZANIMLJIVIJE I NAJLJEPŠE TRENUTKE S OSKAROVSKOG CRVENOG TEPIHA

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju