Jimmy Choo se može pohvaliti jednim od najpopularnijih modela štikli koji obožavaju brojne zvijezde. Elegantne salonke od 4.000 kuna svakodnevno viđamo na crvenom tepihu, a sada se sličan, ali cijenom prihvatljiviji model može pronaći i u vašem ormaru. Pronašli smo 5 super modela crvenih štikli čija cijena ne prelazi 300 kuna

Taylor Swift obožava nositi štikle. Lijepa pjevačica je svoje omiljene crvene salonke od brušene kože pokazala je na gostovanju u popularnoj jutarnjoj emisiji 'Good Morning America'.

Jimmy Choo Anouk model s potpeticom od 12 centimetara Taylor je spretno iskombinirala uz usku haljinu decentnog uzorka i jednostavni tamno plavi kaput.

Iako je ovaj trendi komad od 4.000 kuna mnogima nedostižan, zahvaljujući brojnim komercijalnim brendovima ovakva elegantna štikla može se pronaći i u vašem ormaru.

Prošarali smo brojnim trgovinama diljem Hrvatske, a sve kako bi pronašle cijenom prihvatljive crvene štikle. rezultat je bio i više nego zadovoljavajući jer smo 'uhvatili' 5 super modela čija cijena ne prelazi 300 kuna.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju