Na 75. izdanju Filmskog festivala u Cannesu jučer je održana premijera filma "Armageddon Time". U drami američkog redatelja i scenarista Jamesa Grayja glavne uloge imaju Anne Hathaway, Anthony Hopkins, Jessica Chastain i Jeremy Strong.

Galerija Julia Roberts u Cannesu Julia Roberts u kombinezonu modne kuće Louis Vuitton Dijamantna ogrlica draguljarske kuće Chopard koju je Julia Roberts nosila u Cannesu +2 Julia Roberts

Pravo iznenađenje na premijeri bio je dolazak Julije Roberts koja ne glumi u filmu, ali došla je pružiti potporu Grayju s kojim se sprijateljila prilikom snimanja reklama za Lancome, brenda čije je zaštitno lice od 2009. godine.

Slavna 54-godišnja "zgodna žena" izazvala je pravu euforiju svojim pojavljivanjem na crvenom tepihu.

Julia Roberts u Cannesu Julia Roberts u Cannesu (Foto: Afp)

Mnoge njezine kolegice sigurno bi iskoristile ovakvu priliku da ukradu pažnju i svojom odjevnom kombinacijom, ali Julia je odlučila biti decentna te dopustiti zvijezdama filma da zablistaju i dođu u prvi plan.

Za premijeru je odabrala elegantan kombinezon u crnoj boji inspiriran frakom koji je za nju po mjeri izradila francuska modna kuća Louis Vuitton. Kombinirala ga je s jednostavnim sandalama u crnoj boji.

Julia Roberts u kombinezonu modne kuće Louis Vuitton Julia Roberts u kombinezonu modne kuće Louis Vuitton (Foto: Afp)

Kada su u pitanju modni dodaci, odlučila se samo za komad nakita, ali naravno, ne bilokakav. Nosila je predivnu dijamantnu ogrlicu draguljarske kuće Chopard na čiju je zabavu otišla nakon premijere.

Dijamantna ogrlica draguljarske kuće Chopard koju je Julia Roberts nosila u Cannesu Dijamantna ogrlica draguljarske kuće Chopard koju je Julia Roberts nosila u Cannesu (Foto: Afp)

I tamo se pojavila u jednako decentnom izdanju, kombinaciji dugačke suknje od tila i jednostavnog satenskog sakoa.

Julia Roberts na zabavi draguljarske kuće Chopard Julia Roberts na zabavi draguljarske kuće Chopard (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju