Glumica Julia Roberts promovira svoj novi film "Ben is Back". U drami redatelja i scenarista Petera Hedgesa američka filmska diva glumi majku ovisnika koji se na Badnjak vraća svojoj obitelji i pritom uzrokuje pravu pomutnju.

Galerija Julia Roberts Julia je promovirala svoj novi film na radiju SiriusXM Nosila je najlonke brenda Calzedonia +1 Julia Roberts

Filmski znalci vjeruju da si je Julia s ovom izvedbom osigurala nominaciju za Zlatni globus, a hoće li se ugurati među pet imena u kategoriji najbolje glavne glumice na Oscarima, saznat ćemo 22. siječnja nakon objave nominacija.

Julia je promovirala svoj novi film na radiju SiriusXM Julia je promovirala svoj novi film na radiju SiriusXM (Foto: Getty Images)

Film je predstavila i u programu popularne njujorške radijske postaje SiriusXM. Za televizijska gostovanja Julia često bira glamuroznije kombinacije, ali zato se na radiju pojavila u znatno ležernijem izdanju.

Julia Roberts Julia Roberts (Foto: Getty Images)

Kratke hlače, majicu i sako Dereka Lama kombinirala je s cipelama Christiana Louboutina, a posebno se istaknuo uglavnom zanemaren modni dodatak koji može razigrati modno izdanje – najlonke. Julia je nosila mrežasti model brenda Calzedonia, koji ima mnogo poklonika i među Hrvaticama.

Nosila je najlonke brenda Calzedonia Nosila je najlonke brenda Calzedonia (Foto: Getty Images)

Mrežasti modeli spadaju u kategoriju zavodljivih i senzualnih najlonki, a u ovom slučaju taj je dojam malo ublažen dodatkom romantičnog točkastog uzorka.

Calzedonia, 15 dolara (97 kuna) Calzedonia, 15 dolara (97 kuna) (Foto: Calzedonia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju