Bianca Brigitte VanDamme je kći bodybuilderice Gladys Portugues i akcijskog junaka Jeana Claudea Van Dammea. Iako dijeli fizičke karakteristike s oba roditelja, itekako podsjeća na svojeg slavnog oca

Bianca Brigitte Van Damme je američka glumica, redateljica i producentica, koja je pažnju medija nedavno privukla atraktivnom fotografijom na kojoj izvodi špagu ‘u zraku’.

Riječ je o potezu koji uvelike podsjeća na scenu iz filma ‘Kickboxer’ s Jean Claude Van Dammeom u glavnoj ulozi. Odjevena u bikini, 25 godina stara Bianca je pokazala da je u fit formi na kojoj bi pozavidjeli mnogi.



Želim pokazati djevojčicama i dječacima da možeš biti ženstvena i u formi. Da možeš prekrižiti damski noge, ali se i fizički obraniti od bilo kakve prijetnje,’ izjavila je Bianca za New York Post.

Njena fit forma ne čudi budući da je Bianca odrasla u domu gdje je fizička aktivnost bila sastavni dio njezinog života. Naime, osim zaljubljenosti u borilačke sportove njenog oca, majka Gladys profesionalno se bavila bodybuildingom.


Bianca su sa sedam godina upisali na balet i klizanje, a s vremenom je počela odlaziti u teretanu, baviti se kickboksom i karateom. Danas je vješta u borilačkim sportovima poput svojih slavnih roditelja, te tako dokazuje onu poznatu izreku kako jabuka ne pada daleko od stabla.
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju