Kupaonica često nije mjesto na kojem se želimo zadržavati duže nego što moramo. No, zašto svoju kupaonicu ne biste pretvorili u spa oazu u kojoj ćete istinski uživati.

Uz malo truda svaki prostor možete pretvoriti u ugodan ambijent pa čak i kupaonicu.

1. Rukavice na ruke

Prvi korak svakako je čišćenje. Bez toga nažalost niti jedan prostor ne može postati čarobna oaza. Zasučite rukave, obucite staru odjeću i dobro izribajte svaki dio kupaonice. Ne zaboravite navući rukavice, nitko se ne želi suočiti s prljavštinom golih ruku. Već nakon ovoga koraka vaša će kupaonica blistati.

2. Uskladite ručnike s tepihom i zavjesama za tuš

Unesite tkaninu te inače bezličan prostor učinite privlačnim. Spojite razne teksture materijala s printovima koji će se sljubiti jedan uz drugi i u tren ćete dobiti ženstvenu kupaonicu. Bilo da volite boho stil ili minimalizam ne sumnjamo da ćete pronaći ručnike po svojoj želji.

Nema ništa slađe od složenih ručnika u velikoj pletenoj košari. Za udobnu kupaonicu neizbježan je i tepih. Složite jedan tepih preko drugoga za višeslojan izgled.

3. Izložite svoje omiljene proizvode

Izložite proizvode zbog kojih ćete biti uzbuđeni svaki puta kada uđete u kupaonicu. Na jedan od elementa postavite manju pletenu košaru na koju možete staviti staklene posude za vatice ili štapiće za uši.

To će vašoj kupaonici dati nježan izgled. Na police složite proizvode koje svakodevno koristite, a još je bolje ako imaju pakiranje kao stvoreno za spa oazu poput Cien Spa linije mlijeka za tijelo.

Uz to u ukrasne vaze stavite kistove za šminku i pokoji parfem. Time ćete dobiti kutak u vlastitoj kupaonici poput onoga u izlogu.

4. Prostor začinite svijećama i biljkama

Ako ste ljubitelj mirisnih svijeća i svježeg cvijeća, ništa više ne odiše ‘spa zonom’ u pravom smislu od to dvoje.

 

Prozirne vaze sa nježnim mirisnim cvijećem uz mirisne svijeće koje odgovaraju mirisu cvijeća bit će odličan dodatak pastelno uređenim kupaonicama u nježnim bojama ručnika i kupaonskih dodataka.

Cjelokupnu LIDL ponudu pogledajte ovdje!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju